Snitel din parizer cu cartofi natur si branza

de Patricia Iordache in Mancaruri cu carne, 23 Iul 2013 | 9396 vizualizari

 

Nu sunt deloc adepta consumului de mezeluri din comert insa, uneori trebuie sa recunosc ca mai gust cate ceva. De aceasta data m-am gandit sa fac niste snitele din parizer asa cum mancam in copilarie. Garnitura de cartofi natur s-a potrivit de minune!

 

INGREDIENTE

  • Pentru snitele:
  • 6 felii parizer taranesc (diametru mare);
  • 1 ou mare (sau 2 mici);
  • sare;
  • piper;
  • 3-4 linguri cu faina;
  • ulei (pentru prajit);
  • Pentru garnitura:
  • 6 cartofi potriviti;
  • apa (pentru fiert cartofii);
  • putina sare;
  • 1 lingura cu ulei;
  • patrunjel proaspat;
  • 150 gr. branza de oaie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel din parizer cu cartofi natur si branza:

Cum preparam snitelele:

Taiem feliile de parizer in doua, pe jumatate.

Batem oul cu putin sare si adaugam putin piper. In alt vas punem faina.

Luam fiecare jumatate de felie de parizer si o dam prin faina, ou, faina. Punem felia in baia de ulei fierbinte. Procedam asa cu toate feliile de parizer.

Cand s-au rumenit pe scoatem pe servetele de bucatarie pentru a elimina surplusul de ulei.

Cum preparam carofii natur:

Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem cubulete.

Ii punem intr-un vas, ii acoperim cu apa rece, presaram sare si o lingura de ulei.

Acoperim cu un capac si in momentul in care apa incepe sa fiarba ii lasam 20 minute cu capacul pus intr-o parte.

Cand sunt fierti, scurgem apa si punem cartofii pe farfurie. Asezam alaturi snitelele din parizer, radem branza de oaie, presaram patrunjel proaspat tocat si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din parizer cu cartofi natur si branza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (35)

COSTEO 1

24.07.2013, 18:01

Super bun si gustos!

Patricia Iordache 1

24.07.2013, 18:34

Ina...ma bucur ca ti-am amintit!

Patricia Iordache 1

24.07.2013, 18:34

Costeo...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chilli cu carne